Αναζητώντας αυθεντικές μεξικάνικές γεύσεις σε ένα τοπικό Comedor - Ιστολόγιο

Αναζητώντας αυθεντικές μεξικάνικές γεύσεις σε ένα τοπικό Comedor

Η τεράστια γκάμα και η ποικιλία των γηγενών φαγητών και γεύσεων του Μεξικού αντικατοπτρίζεται στην εκτεταμένη επιλογή από εστιατόρια, εστιατόρια, μπιστρό, πάγκους με φαγητό και άλλα εστιατόρια που προσφέρουν στους πελάτες ποικίλα μενού που κυμαίνονται από τοπικά και παραδοσιακά μεξικάνικα πιάτα μέχρι διεθνείς σπεσιαλιτέ – και συνδυασμοί αυτών .

Προσιτή γεύση είναι το μαγείρεμα στο τοπικό σας φόντα ή τραπεζαρία

Όταν θέλετε να φάτε κάτι που είναι αυθεντικά μεξικάνικο, αναζητήστε έναν ντόπιο τραπεζαρία. Μερικές φορές αναφέρονται και ως κεφάλαιο ή οικονομικές κουζίνες.

Στα ισπανικά, τραπεζαρία σημαίνει τραπεζαρία ή τραπεζαρία και στο Μεξικό η λέξη χρησιμοποιείται επίσης για να περιγράψει μέρη όπου μπορείτε να καθίσετε σε μια ανεπίσημη ατμόσφαιρα και να παραγγείλετε από ένα προκαθορισμένο μενού πιάτων της ημέρας που περιλαμβάνουν νόστιμα σπιτικά γεύματα που παρασκευάζονται με φρέσκα τοπικά προϊόντα.

Απλές ρυθμίσεις με μεγάλη γεύση

τρώγων και κεφάλαιο Μην έχετε γυαλιστερές πόρτες, κλιματιζόμενες τραπεζαρίες ή τεχνάσματα όπως άψυχα παιχνίδια που αποστέλλονται μαζί με το φαγητό. Πιο συχνά η παραδοσιακή «ανοιχτή κουζίνα» τρώγων βρίσκονται σε ιδιωτικές αυλές, ανακαινισμένα γκαράζ ή άλλα δωμάτια σε ιδιωτικές κατοικίες—ή σε τοπικές αγορές.

Πλέον τρώγων είναι οικογενειακές προσπάθειες και σερβίρουν τουλάχιστον δύο ή τρεις «σπεσιαλιτέ» κάθε μέρα, καθώς και μια σειρά από σπιτικές «βασικές» επιλογές, καθεμία από τις οποίες προσφέρεται με ένα μπολ με τη σούπα της ημέρας και ρύζι και φασόλια μεξικάνικού τύπου. πλευρά.

Στην τιμή περιλαμβάνεται και το γλυκό νερό —χυμός ημέρας— φρεσκοπαρασκευασμένος με φρούτα εποχής. ή μπορείτε να επιλέξετε από μια επιλογή αναψυκτικών από την παγοθήκη. (Ορισμένα μέρη προσφέρουν επίσης μια μικρή ποικιλία από μεξικάνικές μπίρες.)

Κάποια μέρη προσφέρουν σούπες και τάκος με διάφορες επικαλύψεις και γεμίσεις? και μερικά προσφέρουν ακόμη και μια χορτοφαγική επιλογή. και σαλάτες αντί για ρύζι ή πατάτες στο πλάι.

Προσιτό και αυθεντικό μαγείρεμα στο κατώφλι σας

Ένα σπιτικό αυθεντικό μεξικάνικο γεύμα στο a τραπεζαρία, συμπεριλαμβανομένης της σούπας και ενός ποτού, διαπραγματεύεται μεταξύ $80-$100 μεξικανικά πέσο: US$4-$5. Οι μπύρες και τα επιδόρπια (όπου προσφέρονται) είναι επιπλέον. Να θυμάστε πάντα να αφήνετε μια συμβουλή!

Κάθε πόλη και πόλη έχει τοπικό χαρακτήρα τρώγων και κεφάλαιο; σε μεγαλύτερες πόλεις και πόλεις πιθανότατα θα προσπεράσετε μερικές χωρίς καν να προσπαθήσετε πολύ. Τα καλύτερα μέρη για να δείτε είναι οι τοπικές αγορές (και η περιοχή). ή καλύτερα, ρωτήστε κάποιον τοπικό για μια σύσταση.

Μάθετε περισσότερα για τα μεξικάνικα φαγητά και γεύσεις

Μεξικό μια απόλαυση για τις αισθήσεις όταν πρόκειται για φαγητό και ποτά. Τα φρέσκα τοπικά προϊόντα και η τεράστια ποικιλία φρούτων, λαχανικών, οσπρίων και μπαχαρικών που προέρχονται από εδώ δημιουργούν ένα πολύχρωμο και αρωματικό φεστιβάλ για τους γευστικούς σας κάλυκες.

Μεξικό στα εισερχόμενά σας

Το δωρεάν ενημερωτικό μας δελτίο για το Μεξικό σας φέρνει μια μηνιαία σύνοψη των πρόσφατα δημοσιευμένων ιστοριών και ευκαιριών, καθώς και πολύτιμων λίθων από τα αρχεία μας.

Cookie Consent Banner von Real Cookie Banner