Αντιμετώπιση βλαβών οχημάτων σε οδικό ταξίδι στο Μεξικό

0

Το να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας καλά συντηρημένο και συντηρημένο θα πρέπει να ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να χαλάσει το αυτοκίνητό σας.

Ωστόσο, ακόμη και τα καλύτερα συντηρημένα οχήματα μπορεί να παρουσιάσουν ξαφνική αστοχία όταν βρίσκεστε στο δρόμο στο Μεξικό και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, είτε βρίσκεστε στο κέντρο μιας πόλης ή πόλης είτε σε (απομακρυσμένο) αυτοκινητόδρομο . Αυτό το άρθρο παρέχει μερικές πρακτικές συμβουλές και συμβουλές για την αντιμετώπιση βλαβών οχημάτων.

«Angeles Verdes» (Πράσινοι Άγγελοι) στους αυτοκινητόδρομους του Μεξικού

Στους διακρατικούς αυτοκινητόδρομους του Μεξικού, Πράσινοι Άγγελοι (Πράσινοι Άγγελοι) περιπολούν στους δρόμους, ψάχνοντας για χαλασμένα οχήματα και βοηθώντας σε μικρές επισκευές και, εκπληκτικά συχνά, πουλώντας καύσιμα.

  • Οδηγούν πράσινα φορτηγά (έτσι το όνομα). Μερικές φορές είναι ρυμουλκούμενο και θα παρέχει δωρεάν βοήθεια, αν και θα χρεώνουν τα καύσιμα εάν τα χρειάζεστε, καθώς και τυχόν ανταλλακτικά αυτοκινήτου.
  • Θα κανονίσουν να σας ρυμουλκήσουν στην πλησιέστερη πόλη εάν το απαιτεί η κατάσταση. Είναι σκόπιμο να ανατραπεί ο μηχανικός(οι).
  • Πράσινοι Άγγελοι μπορεί να βοηθήσει με άμεσες επισκευές και καύσιμα, αλλά η εξυπηρέτησή τους δεν υποκαθιστά τις καλύψεις που προσφέρονται από ένα πρόγραμμα οδικής βοήθειας που βασίζεται στην ασφάλιση — το οποίο, εκτός από τη μηχανική υποστήριξη, μπορεί επίσης να περιλαμβάνει παροχή ενοικίασης αυτοκινήτου κατά την επισκευή του οχήματός σας και επαναπατρισμό στην περίπτωση το όχημά σας δεν μπορεί να οδηγηθεί.

Αντιμετώπιση βλαβών στο δρόμο

Η αντιμετώπιση μιας βλάβης οχήματος στο Μεξικό θα εξαρτηθεί από το πού βρίσκεστε και την κάλυψη που έχετε για να σας βοηθήσει.

  • Δεν υπάρχει καλύτερη κάλυψη σε περίπτωση βλάβης από το να έχετε μια ομάδα μηχανικών και οχημάτων ανάκτησης έτοιμη να σας βοηθήσει όταν το όχημά σας αστοχήσει στο Μεξικό.
  • Συνιστούμε όταν αγοράζετε ασφάλεια αυτοκινήτου να αγοράζετε την προαιρετική κάλυψη βλαβών και οδική βοήθεια. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένο αυτοκινητόδρομο ή/και είναι νύχτα.
  • Εάν βρίσκεστε σε μια μεγάλη πόλη ή πόλη όταν το αυτοκίνητό σας αστοχεί, κάποιος μπορεί να έρθει στη βοήθειά σας για να σας βοηθήσει να μετακινήσετε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου ενώ περιμένετε να φτάσει η βοήθεια για βλάβη.
  • Εάν το αυτοκίνητό σας είναι νοικιασμένο και η συμφωνία ενοικίασης περιλαμβάνει κάλυψη βλαβών, καλέστε το πρακτορείο ενοικίασης αυτοκινήτων και ζητήστε του να κινητοποιήσει την υπηρεσία βλαβών.
  • Εάν βρίσκεστε σε έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο, ειδικά σε δρόμους με διόδια, ένα περιπολικό όχημα από τα Angeles Verdes μπορεί να σας βρει και να σας βοηθήσει (βλ. σημείωση παραπάνω).
  • Εάν έχετε κάλυψη για βλάβες καθ‘ οδόν ως μέρος της ασφαλιστικής κάλυψης του αυτοκινήτου σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική γραμμή βοήθειας και να σας σταλεί βοήθεια απευθείας στο όχημά σας που έχει υποστεί βλάβη.
  • Σημειώστε ότι η κάλυψη κινητών τηλεφώνων μπορεί να είναι σπάνια σε απομακρυσμένους δρόμους σε όλο το Μεξικό. Οι αυτοκινητόδρομοι με διόδια αναρτώνται ενσύρματα τηλέφωνα κάθε λίγα χιλιόμετρα. Εάν βρίσκεστε σε αυτοκινητόδρομο χωρίς διόδια και δεν υπάρχει κάλυψη κινητού τηλεφώνου, μπορεί να χρειαστεί να περπατήσετε για να βρείτε ένα σήμα κινητού ή να περπατήσετε πίσω στην πλησιέστερη πόλη ή χωριό για να καλέσετε βοήθεια.

Προσοχή στις «ψεύτικες βλάβες»

Κυρίως σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους, και ειδικά δρόμους χωρίς διόδια, μερικοί απατηλοί άνθρωποι μπορεί να οργανώσουν μια βλάβη για να δελεάσουν ένα πιθανό θύμα εγκλήματος. Εξαιτίας του κινδύνου, η καλύτερη συμβουλή είναι να αγνοήσετε τους ανθρώπους που έχουν καταρρεύσει στους αυτοκινητόδρομους. Αντί να σταματήσετε, μπορείτε να ειδοποιήσετε την αστυνομία της εθνικής οδού ή το Πράσινοι Άγγελοι (δείτε παραπάνω), εάν είναι πρακτικό να το κάνετε.

Βλάβη καθ‘ οδόν και ιατρικές καλύψεις

Οι καλοί ασφαλιστικοί μεσίτες προσφέρουν μια ολοκληρωμένη γκάμα πρόσθετες υπηρεσίες υποστήριξης, τα οποία είναι προαιρετικά, αλλά αξίζει να τα λάβετε υπόψη όταν οδηγείτε στο Μεξικό. Τα δύο πιο σημαντικά είναι:

Κάλυψη βλαβών

Εάν το αυτοκίνητό σας χαλάσει ενώ οδηγείτε στο Μεξικό, η ανάκτηση στην άκρη του δρόμου θα σας προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη που χρειάζεστε για να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας και να μειώσετε τους κινδύνους να κολλήσετε.

Η οδική βοήθεια μπορεί να περιλαμβάνει πράγματα όπως παράδοση καυσίμων έκτακτης ανάγκης, υπηρεσίες ρυμούλκησης, αντιμετώπιση σκασμένων ή κατεστραμμένων ελαστικών, υποστήριξη κλειδαρά, βοήθεια εκκίνησης και παροχή καταλύματος και ενοικίασης αυτοκινήτου ενώ περιμένετε να επισκευαστεί το όχημά σας και επαναπατρισμός στο σπίτι σας χώρα σε περίπτωση διαγραφής.

Ιατρική βοήθεια

μια πολιτική που παρέχει ιατρική κάλυψη θα παρέχει ιατρική βοήθεια όλο το εικοσιτετράωρο στα οδικά σας ταξίδια, συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης σοβαρού ατυχήματος, ιατρικής εκκένωσης από ξηρά και αέρα και καλύψεις για την υποστήριξη εσάς και των συνοδών σας, για παράδειγμα με καταλύματα και μεταφορά ενώ αναρρώνεις.

Τακτοποιήστε την κάλυψη αναλύσεων

Ο συνεργάτης ασφάλισης αυτοκινήτων της Mexperience προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά πρόσθετων υπηρεσιών που παρέχουν ηρεμία όταν κάνετε ένα οδικό ταξίδι στο Μεξικό, συμπεριλαμβανομένων των οδικών βλαβών και της ταξιδιωτικής βοήθειας και ιατρικές καλύψεις που μπορεί να περιλαμβάνουν ιατρική εκκένωση.

Λάβετε Ασφάλιση Αυτοκινήτου που περιλαμβάνει οδική βοήθεια σε περίπτωση βλάβης

Η Mexperience είναι στην ευχάριστη θέση να παραπέμπει τους αναγνώστες μας στην ασφάλιση αυτοκινήτου MexPro, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες καλύψεις που ισχύουν στο Μεξικό, χρησιμοποιώντας αγγλόφωνα ασφαλιστήρια συμβόλαια που υποστηρίζονται από έναν πλήρως εξουσιοδοτημένο ασφαλιστικό μεσίτη των ΗΠΑ. Οι ασφάλειές τους καλύπτουν την ευθύνη τρίτων, παρέχουν νομική βοήθεια και μπορείτε να επιλέξετε να συμπεριλάβετε ιατρική και οδική βοήθεια.

Προσφορά για ασφάλιση αυτοκινήτου

Μάθετε περισσότερα για την οδήγηση στο Μεξικό

Το Mexperience δημοσιεύει χρήσιμες πληροφορίες για να προγραμματίσετε το οδικό σας ταξίδι στο Μεξικό, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας και να μετριάζετε τις πιθανότητες ατυχημάτων.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar