Η Charlotte Flair φωτογραφήθηκε στα παρασκήνια του AAA Triplemania - Ιστολόγιο

Η Charlotte Flair φωτογραφήθηκε στα παρασκήνια του AAA Triplemania

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Chatlotte Flair συνόδευσε τον αρραβωνιαστικό της, Andrade στην Πόλη του Μεξικού για τον αγώνα του στο AAA Triplemania XXIX.

Ο πατέρας της, Ρικ, παρακολούθησε επίσης το σόου και περπάτησε το „El Idolo“ στο ρινγκ για τον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Kenny Omega.

Ο Μεξικανός θρύλος Konnan σχολίασε τη στιγμή στο Twitter του, αλλά έβαλε ετικέτα σε δύο λογαριασμούς θαυμαστών και όχι στους ίδιους τους Flair.

Επίσης στην εκπομπή, Deonna Purrazzo έγινε διπλή πρωταθλήτρια όταν νίκησε τον Faby Apache για το Πρωτάθλημα Reina de Reinas.

Ο Flair και ο Andrade είναι ζευγάρι από τον Φεβρουάριο του 2019 και αρραβωνιάστηκαν την Πρωτοχρονιά την ίδια χρονιά.

Αν και διαφημίζεται ότι είναι σε δράση Σαρλότ δεν εμφανίστηκε στο Supershow του WWE στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας. Bianca Beliar και Σάσα Μπανκς δεν ήταν επίσης διαθέσιμα για την παράσταση λόγω απρόβλεπτων συνθηκών.

Η Charlotte θέλει να γίνει ξανά πρωταθλήτρια γυναικών RAW στο SummerSlam αυτού του Σαββάτου. Ωστόσο, θα πρέπει να νικήσει την πρωταθλήτρια Nikki ASH και Ρέα Ρίπλεϊ σε αγώνα Triple Threat για να το πράξουν.

Πώς σας φαίνεται η Charlotte Flair που παρακολουθεί το AAA Triplemania; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μείνετε συντονισμένοι στο Diva Dirt για όλα τα νέα, τις κριτικές και τις ενημερώσεις σας από τον κόσμο της γυναικείας πάλης.

Cookie Consent Banner von Real Cookie Banner