Η Deonna Purrazzo γίνεται διπλή πρωταθλήτρια καθώς κερδίζει τον τίτλο AAA Reina de Reinas

0

Deonna Purrazzo είναι πλέον διπλή πρωταθλήτρια καθώς είναι η πρωταθλήτρια AAA Reina de Reinas.

Η πρωταθλήτρια των Knockouts έβαλε τον τίτλο της στο τέρμα απέναντι στον Faby Apache στο Triplemania XXIX σε έναν αγώνα τίτλου εναντίον τίτλου αυτό το Σάββατο. Όποια γυναίκα κέρδιζε θα έβγαινε ως διπλή πρωταθλήτρια, και περισσότερο χρυσό είναι τώρα στη μέση του Purrazzo.

Ο Apache έγινε τέσσερις φορές Πρωταθλητής της Reina de Reinas κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Sixway τον Μάιο για έναν κενό τίτλο. Το πρωτάθλημα εκκενώθηκε μετά από πρώην πρωταθλητή Taya Valkyrie υπέγραψε με το WWE. Η Valkyrie είχε επίσης τον τίτλο Reina de Reinas και τον τίτλο των Knockouts ταυτόχρονα το 2019.

Η νίκη ήρθε με κάποιες διαμάχες. Ο διαιτητής ευνόησε ιδιαίτερα τον Purrazzo αγνοώντας παρεμβολές, βοηθώντας τον Virtuosa να σπάσει το σχοινί και ακόμη και παρέχοντας γρήγορους μετρητές. Θα κέρδιζε με υποταγή μετά το κλείδωμα στην Αφροδίτη της Μήλου.

Η Purrazzo συνεχίζει να έχει ένα πλήρες πρόγραμμα καθώς αντιμετωπίζει Μελίνα στο NWA Empowerrr στις 28 Αυγούστου, Mercedes Martinez στο WrestlePro στις 16 Οκτωβρίου συν Δεσμευμένος για τη Δόξα στα τέλη Οκτωβρίου.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar