Η Deonna Purrazzo προκαλεί τον Faby Apache σε έναν αγώνα Title vs. Title στο Triplemania - Ιστολόγιο

Η Deonna Purrazzo προκαλεί τον Faby Apache σε έναν αγώνα Title vs. Title στο Triplemania

Έχουμε μια νέα AAA Reina de Reinas Champion και το όνομά της είναι Faby Apache. Τώρα είναι τέσσερις φορές πρωταθλήτρια AAA Reina de Reinas, καθιστώντας την την πρώτη γυναίκα που κατέκτησε τον τίτλο περισσότερες από τρεις φορές.

Σε μια εκδήλωση Lucha Libre AAA Worldwide το Σαββατοκύριακο, ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες ήταν για το κενό Πρωτάθλημα Reina de Reinas. Ο τίτλος είχε εκκενωθεί από Taya Valkyrie πριν υπογράψει με το WWE.

Υπήρχε ένας αγώνας έξι κατευθύνσεων στον οποίο ο Απάτσι βγήκε νικητής. Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης οι Lady Shani, Chik Tormenta, Lady Maravilla, Sexy Star και Flammer. Το τέχνασμα του Sexy Star απεικονίζεται τώρα από τον Hija De Gatubela.

Πρωταθλητής IMPACT Knockouts Deonna Purrazzo έκανε μια έκπληξη και σχολίασε.

Μετά τον αγώνα, και μια νέα νικήτρια που πανηγύριζε, η Purrazzo μπήκε στο ρινγκ για να συστήσει τον εαυτό της στον Apache και να βάλει μια πρόκληση. Η πρόκληση είναι ένας αγώνας Title vs. Title με τον νικητή να αποχωρεί και με τους δύο τίτλους. Ο Apache αποδέχτηκε την πρόκληση και ο αγώνας θα γίνει στο Triplemania. Η εκδήλωση δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία. Μετά την αποδοχή του αγώνα, ο Purrazzo θα επιτεθεί στους Apache.

Η Purrazzo υπερασπίστηκε πρόσφατα τον τίτλο της με επιτυχία Προς Δέκα Ο Dashwood στο pay-per-view του Rebellion του IMPACT. Η επόμενη ειδική διοργάνωση για το IMPACT είναι το Under Siege που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου. Δεν έχει κλείσει αγώνας Knockouts Title για αυτό το γεγονός ακόμη.

Συγχαρητήρια στη Faby Apache για τη νίκη της στο πρωτάθλημα που έγραψε ιστορία από όλους στο Diva Dirt.

Cookie Consent Banner von Real Cookie Banner