Η Sexy Star εκδίδει νέα δήλωση σχετικά με τη διαμάχη για το Triplemania XXV - Ιστολόγιο

Η Sexy Star εκδίδει νέα δήλωση σχετικά με τη διαμάχη για το Triplemania XXV

Η Sexy Star έδωσε πρόσφατα τα πρώτα της σχόλια σχετικά με τη διαμάχη γύρω από τον αγώνα τίτλου της Reina de Reins στο Triplemania XXV με τη συμμετοχή της GFW Knockout Rosemary. Σε αυτές τις αρχικές δηλώσεις, η Sexy Star σημείωσε ότι θα ήθελε «να παραμείνει σιωπηλή και όταν έρθει η ώρα να αγγίξει το θέμα».

Έκτοτε, η Sexy Star μοιράστηκε μια γραπτή επιστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την πλευρά της για όσα συνέβησαν στο Triplamania XXV. Στη μακροσκελή επιστολή, η Sexy Star περιγράφει τα γεγονότα που συνέβησαν εκείνη τη νύχτα και είπε ότι δεν έβλαψε σκόπιμα τη Rosemary (αν και δεν αναφέρει ποτέ το όνομά της απευθείας στην επιστολή) προσθέτοντας ότι η Rosemary δεν φαινόταν καν να τραυματίστηκε τις στιγμές. μετά τον αγώνα.

Μπορείτε να διαβάσετε τη μεταφρασμένη επιστολή της Sexy Star (ευγενική προσφορά του Fightful.com) παρακάτω:

«Μοντερέι, Νουέβο Λεόν, 4 Σεπτεμβρίου 2017


Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν μαζί μου αυτές τις μέρες, οι οποίες μετατράπηκαν σε εφιάλτη και έγιναν μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας και της προσωπικής μου ζωής.


Όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε, το περασμένο Σάββατο, 26 Αυγούστου, ήμουν παρών στην εκδήλωση TripleMania XXV στο Mexico City Arena για να ολοκληρώσω έναν αγώνα πρωταθλήματος για την προώθηση της ΑΑΑ, στην οποία έχω υπογράψει ως ανεξάρτητος εργαζόμενος για να μπορέσω συνεχίστε να χρησιμοποιείτε τη μάσκα και τον χαρακτήρα της Sexy Star, που είναι ο χαρακτήρας που υποδύομαι τα τελευταία 11 χρόνια.


Στην αρχή, ενημερώθηκα ότι θα αγωνιζόμουν σε έναν αγώνα τίτλου Reina de Reinas σε έναν αγώνα one-on-one εναντίον μιας Μεξικανής παλαίστριας από μια από τις κοντινές προσφορές. Αλλά λίγες μέρες πριν από το γεγονός, μου είπαν ότι θα συμπεριλάμβαναν δύο ακόμη παλαιστές στον αγώνα, ο ένας από τους οποίους ανήκε στην προώθηση της Βόρειας Αμερικής Global Force Wrestling. Η ΑΑΑ έφερε αυτόν τον παλαιστή, τον οποίο εξ όσων γνωρίζω, δεν έχει παλέψει ποτέ στο Μεξικό ή τουλάχιστον σε μία από τις σημαντικότερες προαγωγές του Μεξικού, και μόλις συνάντησα αυτόν τον παλαιστή λίγα λεπτά πριν ανεβούμε στο ρινγκ για να κάνουμε τον αγώνα που είχε υπογράψει επάνω σε.


Όπως κάνω για περισσότερα από 10 χρόνια, καθώς έφτασα στην αρένα, συναντήθηκα με αυτούς που θα παλέψω για να μπορέσουμε να συντονίσουμε τον αγώνα που θα παρουσιάζαμε στο κοινό, καθώς οι ΑΑΑ είναι υπεύθυνοι για κάνοντας αυτό να συμβεί.


Δεδομένου ότι είναι παράδοση κάθε φορά που βγαίνω έξω και παλεύω με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχω συνεργαστεί ποτέ, ειδικά με ξένους –τα στυλ πάλης αλλάζουν μεταξύ των χωρών– θα έτεινα να προτιμήσω την πάλη ενός πιο αμερικανικού στυλ. Ρώτησα αν αυτό που είχαμε σχεδιάσει θα ήταν εντάξει μαζί τους ή αν θα ήθελαν να αλλάξουν κάτι ώστε να αισθάνονται πιο ασφαλείς στο ρινγκ.


Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου ξέρουν ότι πάντα έκανα τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο, με την ιδέα να προστατεύσω όλους όσους εργάζονται μαζί μου και τον εαυτό μου από κάθε είδους περιστατικό, όχι μόνο από εθιμοτυπία και αξίες που μου έχουν ενσταλάξει στο σπίτι, που περιλαμβάνουν τον συμπατριώτη , αλλά για να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι παλαιστές κάθε φορά που μπαίνουν στο ρινγκ, είτε είναι ο πρώτος τους αγώνας είτε ο αγώνας Νο. 100. Θέλω να διευκρινίσω ότι [Rosemary], σε κανένα σημείο δεν μου ζήτησε να αλλάξω οτιδήποτε θα παρουσιάζαμε, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Έκανα λοιπόν ό,τι ήξερε και είχα τον έλεγχο όλων όσων θα κάναμε. Ο συντονιστής ταλέντων για την ΑΑΑ έδωσε το «ok» να κάνουμε τον αγώνα μας χωρίς προηγούμενες συναντήσεις για να αλλάξει κάτι.


Ήρθε η στιγμή του αγώνα, πήρα το δρόμο προς το
αγώνας για την πάλη με τον τρόπο που συνήθιζα να κάνω μπροστά στο κοινό της πάλης εδώ και πολλά χρόνια, με το ίδιο στυλ, μανία και ενέργεια που χαρακτήριζε τη «Σέξι Σταρ» σε κάθε αγώνα της.


Ο αγώνας έφτασε στο τέλος του, και όταν έκανα τάπα άουτ [Rosemary] με την υποβολή που συμφωνήθηκε και επιλέχτηκε, η οποία είναι επίσης μια από τις λιγότερο επικίνδυνες κινήσεις υποβολής στο εύρος κινδύνου που έχω εφαρμόσει και στο οποίο έχω εφαρμοστεί επανειλημμένα. Τουλάχιστον έτσι ήταν πάντα.


Στο τέλος της παράστασης και αφού η αλλοδαπή περπατούσε με τις δικές της δυνάμεις χωρίς ιατρική βοήθεια, το πρωτόκολλό μας συνεχίστηκε και μου δόθηκε η ζώνη του τίτλου από τη Μάρθα Βιγιαλόμπος, την οποία τρέφω βαθύ θαυμασμό και μάλιστα πρώτη μου έδειξε τα σχοινιά της πάλης. τον αθλητισμό, τον οποίο αγαπώ με όλη μου την καρδιά, και με έκανε να προετοιμάζομαι συνεχώς το σώμα μου για να χειρίζομαι προσκρούσεις και υποβολές. Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τα μυστικά της επαγγελματικής πάλης και αν αποκαλύπτω κάποιο από αυτά σε αυτήν την επιστολή, είναι για την ασφάλεια της ακεραιότητάς μου και για τον σεβασμό που κερδίζω σε όλη την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά, θα πω μόνο ότι όσοι έχουν διατηρήσει την καριέρα τους στα ψηλά και στα χαμηλά, πέφτουν και σηκώνονται αμέσως, με τραυματισμούς και είναι αιμόφυρτοι, ξέρουν σε τι αναφέρομαι.

Είκοσι λεπτά αφότου μου έδωσαν τη ζώνη μου, πήγα στα αποδυτήρια όπου με βομβάρδισαν εκπρόσωποι της Global Force Wrestling που είχαν εργασιακή σχέση με την ΑΑΑ, λέγοντας ότι ο παλαιστής που υπέβαλα υπέστη προφανή τραυματισμό στη μητρική του γλώσσα, κάτι Αυτό με εξέπληξε γιατί, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κατέβηκε από το ρινγκ χωρίς καμία βοήθεια.

Αμέσως, και όχι μόνο από εθιμοτυπία, αλλά και επειδή ανησυχούσα, πήγα κοντά της να δω αν είναι καλά και τη βλέπω με ένα άλλο άτομο, όρθια στο δωμάτιο όπου βρίσκονται τα μόνιτορ παραγωγής, με μια τσάντα. πάγου στον αγκώνα της. Κανείς δεν την φρόντιζε ούτε είχε κάτι να τη βοηθήσει, κάτι που αποτελεί πρωτόκολλο ασφαλείας σε περίπτωση που κάποιος υποψιάζεται ότι έχει τραυματιστεί. Δεν καθόταν καν και αυτό μου έκανε το μυαλό ήσυχο γιατί δεν είδα τίποτα κακό μαζί της με τα ίδια μου τα μάτια. Ο συντονιστής ταλέντων για την ΑΑΑ επανέλαβε ότι όλα ήταν καλά και έτσι, έφυγα από το χώρο με τον σύζυγό μου με την ηρεμία και την ασφάλεια ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν έλαβα καμία ένδειξη από τον Dorian Roldan, τον ιδιοκτήτη του AAA, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και υποθέτω ότι αν είναι έτσι, τότε δεν θα με άφηνε να φύγω χωρίς να επιλύσω οποιαδήποτε πιθανή κατάσταση.

Ο κόσμος πρέπει επίσης να γνωρίζει ότι δεν έχω λάβει ποτέ ιατρικά νέα ή ακτινογραφία που να δείχνει τραυματισμό στον εν λόγω παλαιστή.

Δεν ανησύχησα για την κατάσταση γιατί επαναλαμβάνω, και την είδα με τα ίδια μου τα μάτια, δεν είδα ότι ήταν τραυματισμένη και ότι δεν την περιθάλπει το ιατρικό προσωπικό, πολύ περισσότερο δεν χρειάζεται να κάνω χρήση ιατρικού εξοπλισμού εάν τραυματίστηκε. Στην επαγγελματική μου καριέρα στην πάλη, έχω δει τραυματισμούς και έχω πέσει θύμα ατυχημάτων και πιστέψτε με, τίποτα τέτοιο δεν συνέβη στον αγώνα τίτλου Reina de Reinas εκείνο το βράδυ στο TripleMania XXV.

Την επόμενη μέρα, άρχισα να λαμβάνω, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια σειρά από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, που περιελάμβανε μια επιθετική επιστολή, γραμμένη από αυτήν την παλαίστρια της Βόρειας Αμερικής, η οποία ήταν ήδη πίσω στην πατρίδα της, στην οποία έλεγε ότι την τραυμάτισα εσκεμμένα, χωρίς να δείξω οποιουδήποτε είδους απόδειξη, ιατρική ή άλλη, και το έγραψε μόνο σε κείμενο χωρίς να δείχνει το πρόσωπο ή τη φωνή της.
Σε αυτό το γράμμα, αποκαλύφθηκαν πολλά, από άνδρες και γυναίκες παλαιστές από τη Βόρεια Αμερική με τους οποίους δεν έχω συνεργαστεί ποτέ, πόσο μάλλον να είμαι στο μέρος εκείνο το βράδυ. Έχουν γράψει για τον υποτιθέμενο αντιεπαγγελματισμό μου, χρησιμοποιώντας λέξεις από [Rosemary’s letter]το οποίο έχει ήδη κάνει retweet περισσότερες από 4.000 φορές.

Ο εκφοβισμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνέχισε να αυξάνεται και ακόμη και bloggers και μέσα ενημέρωσης, που δεν ήταν παρόντες, που δεν κάλυψαν την εκδήλωση, καταστήματα που δεν εργάζονται καν στο Μεξικό, δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν από το να γράψουν φράσεις όπως «Την εξάρθρωσε ώμο» ή «Έσπασε σκόπιμα το χέρι της», επιβεβαιώνοντας τον υποτιθέμενο τραυματισμό και μόνο χρησιμοποιώντας [Rosemary’s] επιστολή στο Twitter και η λήξη του αγώνα από διάφορες οπτικές γωνίες ως μοναδική πηγή τους. Σε κανένα σημείο δεν κοίταξαν την τραυματισμένη γυναίκα που περπατούσε στο ρινγκ με τη δική της δύναμη και χρησιμοποιώντας τα χέρια της. Κάποιοι μάλιστα διαβεβαίωσαν ότι αυτό που έκανα ήταν και λάθος και σκόπιμα. Πολλά μέλη των μέσων ενημέρωσης και οι αρθρογράφοι στο διαδίκτυο δεν ήταν συνεπή και κάποιοι ανέφεραν ότι ο τραυματισμός ήταν στον αγκώνα της, κάποιοι είπαν ότι ήταν ο ώμος της που τραυματίστηκε και κάποιοι είπαν ότι ήταν ολόκληρο το χέρι.

Σας διαβεβαιώνω στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το μόνο που βλέπετε είναι να απεικονίζω τη Σέξι Σταρ να κάνω την κίνηση υποβολής χρησιμοποιώντας την ίδια ενέργεια και οργή που χαρακτηρίζει αυτός ο χαρακτήρας, με τον ίδιο τρόπο και δύναμη χωρίς να το αφήνω. δευτερόλεπτα αφότου ο διαιτητής χτύπησε το κουδούνι, όπως έκανε πάντα η Sexy Star. Μπορώ να δείξω ότι αυτή η υποβολή έχει γίνει σε πολλές άλλες περιπτώσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και δύναμη με άλλους παλαιστές, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους πρόσφατους αγώνες της Sexy Star στις [Lucha Underground]. Σας διαβεβαιώνω ότι ο παλαιστής που πήρε την υποβολή εκείνη τη φορά, με αποδείξεις, δεν υπέστη κανένα τραυματισμό γιατί, όπως έχω επιμείνει, είναι μια από τις κινήσεις υποβολής που, εντός του εύρους κινδύνου, είναι από τις λιγότερο επικίνδυνες και έχω σε κανένα σημείο, προσπάθησε να το χρησιμοποιήσει κατάχρηση για να τραυματίσει κάποιον.

Τον περασμένο Αύγουστο, στις 30 Αυγούστου, συμπλήρωσα 11 χρόνια μέσα στο ρινγκ της πάλης, ένα άθλημα στο οποίο έδωσα τη ζωή μου και το σώμα μου, χωρίς να είναι μεταφορικό, έχει υποστεί πολλές ζημιές γιατί σε αυτό το άθλημα, αν έχεις μια καριέρα όπως εγώ ευλογημένος, δεν επαναπαύεσαι. Για την πάλη, πάντα είχα σεβασμό, σεβασμό που ασκώ όταν φροντίζω ανεξαιρέτως τους συναδέλφους μου παλαιστές και θα συνεχίσω να το κάνω, χωρίς να νοιάζομαι για την εθνικότητα ή αν γνωρίζουν τον σεβασμό που κληρονόμησα από τους γονείς μου, τους δασκάλους μου. , και δάσκαλοι αυτού του επαγγέλματος, άνθρωποι με δυναστείες εντός της μεξικανικής πάλης, όπου γεννήθηκε το άθλημα, και είμαι σίγουρος ότι οι δάσκαλοί μου στην πάλη μπορούν να μιλήσουν και να αναφέρουν ότι δεν έχω χειριστεί ποτέ κανέναν συνάδελφό μου παλαιστή.

Με σεβασμό και αγάπη στους δασκάλους και τους θαυμαστές μου, που έδειξαν αγάπη και φροντίδα, και σε όσους οφείλω την καριέρα μου, ειδικά αυτούς που με γνωρίζουν προσωπικά, αφιερώνω αυτό το γράμμα σε εσάς παιδιά γιατί είστε αυτοί που πραγματικά αξίζουν να γνωρίζουν τι πραγματικά συνέβη. Πάνω απ‘ όλα όμως, το αφιερώνω στη Sexy Star, έναν χαρακτήρα που μου παρουσιάστηκε και υπερασπίζομαι με τιμή, ειλικρίνεια, σεβασμό, ακεραιότητα και πάθος για 11 χρόνια. Αυτές οι ίδιες αξίες που ανήκουν σε εμένα, την Dulce Maria Garcia Rivas, και δεν θα αφήσω κανέναν, χωρίς καμία μη επαληθευμένη εκδοχή της ιστορίας που δεν έχει αποδείξεις, να το δυσφημήσει.

-Dulce Maria Garcia Rivas“

Μετά τις δηλώσεις της Sexy Star, η ΑΑΑ ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι το Πρωτάθλημα Reina de Reinas εκκενώθηκε:

Ποια είναι η γνώμη σου για τη νέα δήλωση της Sexy Star;

Cookie Consent Banner von Real Cookie Banner