Η Taya Valkyrie γιορτάζει τη δωρεάν αντιπροσωπεία με την επιστροφή της στο AAA - Ιστολόγιο

Η Taya Valkyrie γιορτάζει τη δωρεάν αντιπροσωπεία με την επιστροφή της στο AAA

Taya Valkyrie έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά το WWE σε ένα βίντεο στο AAA’s TripleMania Regia προβολή.

Στο βίντεο, η Valkyrie θέτει μια πρόκληση στον τρέχοντα πρωταθλητή AAA Reina de Reinas, Deonna Purrazzo.

Η πρώην NXT Superstar αγωνίστηκε για τελευταία φορά για την προαγωγή του Μεξικού το 2019, όπου είναι η μακροβιότερη Πρωταθλήτρια Reina de Reinas στην ιστορία. Κατά την πρώτη της πορεία με τον τίτλο, η Valkyrie τον κράτησε για 945 ημέρες από το 2014-2017.

Η Taya Valkyrie ως πρωταθλήτρια βασίλισσας της βασίλισσας AAA

Η Valkyrie και ο Purrazzo δεν είναι ξένοι που συγκρούστηκαν στο IMPACT! Πάλη πάνω από το πρωτάθλημα νοκ άουτ νωρίτερα φέτος στο Δύσκολο να σκοτώσεις.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, η Valkyrie γιόρτασε την ιδιότητά της ως ελεύθερου πρακτορείου μετά τη λήξη της μη ολοκληρωμένης ρήτρας 30 ημερών.

Η Valkyrie υπέγραψε για το WWE το Φεβρουάριο και έκανε το ντεμπούτο της στο NXT ως Franky Monet. Κατά τη διάρκεια του σύντομου χρόνου της στη μάρκα, προκάλεσε Ρακέλ Γκονζάλες για το γυναικείο πρωτάθλημα.

WWE sκυκλοφόρησε με τρόμο τον Monet μαζί με Ember Moonκαι η Scarlett Bordeaux τον περασμένο μήνα.

Από την απελευθέρωσή της, η Valkyrie ήταν απασχολημένη με κρατήσεις για το Prestige Wrestling’s Roseland 2 στις 20 Φεβρουαρίου και Nation Extreme Wrestling’s Νέο 5 στις 25 Φεβρουαρίου.

Πώς κρίνετε την επιστροφή της Taya Valkyrie στο AAA και την πρόκληση της Deonna Purrazzo; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Cookie Consent Banner von Real Cookie Banner