Η Taya Valkyrie επιστρέφει στο AAA και γίνεται ο νούμερο ένα υποψήφιος για τον τίτλο Reina de Reinas

0

Taya Valkyrie επιστρέφει στο AAA Lucha Libre και το Σάββατο έγινε ο νούμερο ένα υποψήφιος Deonna PurrazzoΠρωτάθλημα Queen of Queens. Αυτό έγινε στην εκδήλωση AAA King of Kings.

Η Valkyrie έκανε την επιστροφή της ως έκπληξη στην προώθηση, μπαίνοντας με τους Lucha Brothers στο ρινγκ προτού συμμετάσχει σε έναν νούμερο ένα αγώνα διεκδικητών. Πάλεψε σε μια μοιραία πεντάδα όπου νίκησε τους Flammer, Keyra, Lady Maravilla και Lady Shani.

Η Valkyrie είναι πρώην τρεις φορές πρωταθλητής Reina de Reinas και αυτή τη στιγμή κατέχει την πρώτη θέση ως πρωταθλήτρια με τις μεγαλύτερες συνδυασμένες ημέρες. Στέλνει ένα μήνυμα στον νυν πρωταθλητή λέγοντας ότι έρχεται για τον Purrazzo. Ο Purrazzo έχει τον τίτλο από τότε που νίκησε τον Faby Apache στο TripleMania τον Αύγουστο. Αυτή τη στιγμή κάθεται στις 188 ημέρες ως πρωταθλήτρια.

Ο Purrazzo υπερασπίστηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών ROH εναντίον της Miranda Alize κατά τη διάρκεια του αγώνα IMPACT No Surrender αυτού του Σαββατοκύριακου. Υπερασπίστηκε για τελευταία φορά το Πρωτάθλημα Reina de Reinas σε έναν αγώνα Winner Take All εναντίον της Rok-C τον Ιανουάριο κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του IMPACT! Ο Purrazzo κέρδισε και έγινε διπλός πρωταθλητής.

Επιστρέψτε στο Diva Dirt για περαιτέρω νέα σχετικά με το μέλλον του Πρωταθλήματος AAA Reina de Reinas.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar