Η Taya Valkyrie Επιστρέφει στο IMPACT, ο αγώνας τίτλου έχει οριστεί για το Rebellion - Ιστολόγιο

Η Taya Valkyrie Επιστρέφει στο IMPACT, ο αγώνας τίτλου έχει οριστεί για το Rebellion

Taya Valkyrie έχει επιστρέψει στο IMPACT. Ο μακροβιότερος πρωταθλητής Knockouts στην ιστορία επέστρεψε στο Πολυσύμπαν των Αγώνων την Παρασκευή για να αντιμετωπίσει Deonna Purrazzo. Οι δυο τους θα αναμετρηθούν για το πρωτάθλημα AAA Reina de Reinas στις Επανάσταση.

Η Purrazzo κέρδισε μια ακόμη νίκη από την ανοιχτή πρόκληση Champ Champ. Αντίπαλός της έκπληξη ήταν η Faby Apache, η ίδια γυναίκα που νίκησε για τον τίτλο AAA Reina de Reinas. Πήγε στο μικρόφωνο για να το αναγνωρίσει Mercedes Martinez κέρδισε το Ενδιάμεσο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών ROH. Έναν τίτλο που κατέχει και αυτή. Αναφέρθηκε στον Martinez ως πρωταθλητή χαρτιού.

Την ώρα που η Purrazzo αποκαλούσε τον εαυτό της Champ Champ, η μουσική επιτυχία της Valkyrie και η Wera Loca κατέβηκε στο ρινγκ. Η Valkyrie ξεκινά λέγοντας ότι η Purrazzo δεν πρέπει να ανησυχεί για το πρωτάθλημα ROH, πρέπει να ανησυχεί για το Πρωτάθλημα AAA. Επιβεβαιώνει ότι θα δει τον Purrazzo στο Rebellion καθώς η Virtuosa κρατά το πρωτάθλημά της στον αέρα πριν βγει από το ρινγκ.

Η Valkyrie έγινε ο νούμερο ένα υποψήφιος για το Πρωτάθλημα AAA Reina de Reinas στην εκδήλωση AAA Rey de Reyes τον Φεβρουάριο.

Άλλα αποτελέσματα από το Multiverse of Matches είναι τα εξής –

Εξέγερση – 23 Απριλίου

  • Deonna Purrazzo (γ) vs. Πρωτάθλημα Taya Valkyrie – AAA Reina de Reinas
  • Tasha Steelz (γ) vs. Δενδρολίβανο – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νοκ άουτ

Ελέγξτε ξανά με το Diva Dirt για περισσότερα νέα και αποτελέσματα από τα Knockouts του IMPACT.

Cookie Consent Banner von Real Cookie Banner