Η Taya Valkyrie κερδίζει τον τίτλο AAA Queen of Queens στο Rebellion - Ιστολόγιο

Η Taya Valkyrie κερδίζει τον τίτλο AAA Queen of Queens στο Rebellion

Deonna Purrazzo είναι Champ Champ όχι πια, καθώς Taya Valkyrie είναι ο νέος Πρωταθλητής AAA Reina de Reinas. Ο Purrazzo εξακολουθεί να κατέχει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών ROH.

Ο Purrazzo και η Valkyrie ανανέωσαν τον προηγούμενο ανταγωνισμό τους στην εκδήλωση Rebellion του IMPACT! το Σάββατο. Οι τελευταίες στιγμές του αγώνα βλέπουν τον Purrazzo να δραπετεύει από το Road to Valhalla. Η Purrazzo προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο του αγώνα εκτοξεύοντας τον εαυτό της στην κορυφή, αλλά η Valkyrie αντεπιτίθεται στον αέρα με μια powerbomb. Η Valkyrie έφτασε με επιτυχία στο Road to Valhalla για να γίνει η νέα πρωταθλήτρια AAA Reina de Reinas.

Αυτή είναι η τέταρτη βασιλεία της Valkyrie ως πρωταθλήτριας ισοβαθμώντας με τον Faby Apache με τα περισσότερα βασιλεία. Η Valkyrie κατέχει το μεγαλύτερο ποσό συνδυασμένων ημερών ως πρωταθλήτρια. Η πρώτη βασιλεία του Purrazzo ως πρωταθλητής λήγει σε 252 ημέρες.

Άλλοι τίτλοι που κυκλοφόρησαν στο Rebellion περιελάμβαναν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ετικεττών Knockouts και τον Παγκόσμιο τίτλο Knockouts.

Πρώτον, στην pre-show Countdown to Rebellion, οι τίτλοι των ετικετών ήταν στη γραμμή. Οι The IIinspiration έλαβαν το rematch τους ενάντια στο The Influence. Οι Influence κερδίζουν εδώ και παραμένουν πρωταθλητές. Οι τελευταίες στιγμές του αγώνα έχει Προς Δέκα Ο Dashwood χτυπά το Spotlight Kick στην Cassie Lee, αλλά είναι σε θέση να πάρει μια σχεδόν πτώση. Η Lee συνεχίζει με το spin kick της, αλλά το The Influence αντεπιτίθεται στον The Idolizer στο The Collab για να διατηρήσει το χρυσό.

Δενδρολίβανο έχει την ευκαιρία να γίνει πρωταθλήτρια στο single για πρώτη φορά εδώ και χρόνια καθώς αντιμετωπίζει την παγκόσμια πρωταθλήτρια των Knockouts Tasha Steelz.

Η Steelz συνεχίζει να βασίζεται στη νοοτροπία „κάντε τα πάντα για να κερδίσετε“, όπως έχει Σαβάνα Έβανς στο ριγκ μαζί της. Το δεντρολίβανο έχει Havok μαζί της μέχρι και τις πιθανότητες σε αυτόν τον αγώνα. Αυτό είναι για μια στιγμή. Ο Steelz χαστουκίζει τον Havok στο ringside μόνο για να ανταποδώσει, κάτι που κάνει τον διαιτητή να αποβάλει τον Havok από το ringside.

Η Rosemary επιχειρεί να χτίσει την ορμή της τώρα με τον Havok να έχει φύγει καθώς χτυπά τον Steelz με τη λεπίδα της σφεντόνας, ακολουθούμενος από ένα suplex που έπεσε σχεδόν. Στη συνέχεια, ο Steelz συνδέεται με το Stratusfaction για ένα ακόμη φθινόπωρο. Η Steelz πηγαίνει με τη ζώνη του τίτλου ως όπλο στη συνέχεια, αλλά ο διαιτητής τη σταματά. Ο Έβανς χτυπά μια μεγάλη μπότα στη Ρόζμαρι κατά τη διάρκεια της περισπασμού. Η Steelz χτυπάει το Blackout αλλά δεν κρατά την αντίπαλό της κάτω. Το Rosemary ψεκάζει και τον Evans και τον Steelz με την πράσινη ομίχλη, αλλά ο Steelz δεν μένει κάτω. Ο πρωταθλητής χτυπά έναν κόφτη και ρίχνει τη Ρόζμαρι στο ταπί για να το κρατήσει.

Άλλα Knockouts που εμφανίστηκαν ήταν Τσέλσι Γκριν και Τζόρντιν Γκρέις.

Ο Γκριν συνόδευσε τους Κύριους Παίκτες στο ριγκ όταν μπήκαν στον Αγώνα Αποβολής 8 Ομάδων για τους Τίτλους Ομάδων IMPACT World Tag. Η ομάδα που αντιμετώπισαν οι Major Players ήταν οι Jordynne Grace & W. Morrissey. Ο Matt Cardona μάζεψε την Grace για να προχωρήσει για την εποχή τους και να εξαλείψει τους Grace & Morrissey.

Μετά τον αγώνα, ο Γκριν δίνει ένα χαμηλό χτύπημα στον Morrissey αλλά φοράει κύπελλο. Στη συνέχεια, βομβαρδίζεται στο τραπέζι του χρονομέτρη.

Παρακολουθήσατε το Rebellion του IMPACT; Ποιες ήταν οι σκέψεις σας; Ελέγξτε ξανά με το Diva Dirt για περαιτέρω νέα και αποτελέσματα από τα Knockouts του IMPACT.

Cookie Consent Banner von Real Cookie Banner