Ο Tay Conti στέφθηκε ο μισός από τους πρωταθλητές της AAA Mixed Tag Team - Ιστολόγιο

Ο Tay Conti στέφθηκε ο μισός από τους πρωταθλητές της AAA Mixed Tag Team

Η Tay Conti κέρδισε το πρώτο της χρυσό στην επαγγελματική πάλη και τώρα είναι το ήμισυ των πρωταθλητών AAA World Mixed Tag Team. Κέρδισε το χρυσό μαζί με τον Sammy Guevara στο AAA’s Triplemania XXX: Μοντερέι. Ο αγώνας ήταν ένας Fatal 4-way που περιελάμβανε Maravilla & Latigo, Sexy Star & Komander και τους πρωταθλητές που πήγαιναν στον αγώνα Chik Tormenta & Arez.

Πριν από τον αγώνα, ο Γκεβάρα εθεάθη να περπατά με ένα δεκανίκι δηλώνοντας ότι δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί. Ο Πάρκα Νέγκρα λέγεται ότι ήταν ο αντικαταστάτης του και έπεισε τον Κόντι ότι το είχε υπό έλεγχο.

Μέχρι το τέλος του αγώνα, ο Γκεβάρα μπήκε ο ίδιος στο ματς και κατέβασε τους αντιπάλους με το δεκανίκι του. Έδωσε εντολή στην Πάρκα Νέγκρα να φύγει και άφησε να εννοηθεί ότι τον πλήρωσε. Το ζευγάρι θα έπαιρνε μια διπλή καρφίτσα κάνοντάς τους νικητές. Ο διαιτητής δεν ήθελε να σηκώσει τα χέρια των νέων πρωταθλητών έως ότου ο Γκεβάρα έκανε νύξη ότι τα χρήματα έρχονταν στον διαιτητή. Στη συνέχεια σηκώθηκαν τα χέρια τους.

Επίσης στην παράσταση, Taya ValkyrieBandit, & Pagan εναντίον Pagan Deonna PurrazzoAndrade The Idol και Cybernetic δεν έληξαν χωρίς διαγωνισμό.

Ελέγξτε ξανά με το Diva Dirt για περαιτέρω νέα και αποτελέσματα από το Luca Libre AAA Worldwide.

Cookie Consent Banner von Real Cookie Banner