Προστασία κατά της απώλειας του μεξικανικού σπιτιού σας λόγω ζημιάς - Ιστολόγιο

Προστασία κατά της απώλειας του μεξικανικού σπιτιού σας λόγω ζημιάς

Τι θα συμβεί αν το σπίτι σας στο Μεξικό καταστραφεί τόσο πολύ που δεν μπορείτε πλέον να ζήσετε σε αυτό για λίγο;

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού γνωρίζουν ότι η ασφάλιση ακινήτων βοηθά στην προστασία της επένδυσης αυτού που είναι συχνά το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο μας. Εάν έχετε στεγαστικό δάνειο, η τράπεζα συνήθως επιμένει να έχετε ασφάλιση περιουσίας καθώς και την προστατεύει. Η ασφάλιση ιδιοκτήτη σπιτιού μπορεί επίσης να προστατεύσει από την ευθύνη σε εκείνες τις περιπτώσεις που τραυματίζεται τρίτος στο ακίνητο.

Σοβαρές ζημιές μπορεί να καταστήσουν ένα σπίτι μη κατοικήσιμο

Όταν το σπίτι σας στο Μεξικό έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από καταιγίδες, πλημμύρες, πυρκαγιές ή φυσική καταστροφή, κινδυνεύει πολύ περισσότερο από την οικονομική σας επένδυση.

Εάν το σπίτι σας καταστεί ακατοίκητο για κάποιο χρονικό διάστημα, θα χρειαστεί να εκκενώσετε ενώ εκτελούνται εργασίες επισκευής και εσείς και η οικογένειά σας μπορεί ξαφνικά να αναζητήσετε προσωρινή στέγαση σε ξενοδοχείο ή άλλο ενοίκιο ορισμένου χρόνου. Ανάλογα με το χρόνο που μπορεί να χρειαστεί για την ολοκλήρωση των επισκευών στο σπίτι σας, τα έξοδα μπορούν να αθροιστούν γρήγορα.

Διατάξεις «απώλειας χρήσης» στην ασφάλιση περιουσίας

Ωστόσο, εάν έχετε προγραμματίσει καλά και προστατεύεστε από μια διάταξη «απώλειας χρήσης» στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο περιουσίας σας, θα μπορείτε να μετακομίσετε σε ενοικιαζόμενα καταλύματα ενώ η απαίτησή σας προσαρμόζεται και γίνονται επισκευές χωρίς να επιβαρυνθείτε με έξοδα διαβίωσης. υψηλότερα από τις συνηθισμένες εξόδους σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε τις αποταμιεύσεις σας ή να μείνετε χωρίς χρέη και να επαναφέρετε την κατάσταση της ζωής σας στον κανονικό της ρυθμό το συντομότερο δυνατό.

Εκτός από την πληρωμή για την προσωρινή στέγαση, μπορεί επίσης να καλύπτεστε για τα έξοδα μετακόμισης και την προσωρινή αποθήκευση των επίπλων του σπιτιού σας. Οι πολιτικές ποικίλλουν και το συνολικό χρηματικό ποσό και το χρονικό διάστημα για το οποίο καλύπτεστε θα καθοριστεί από τις διατάξεις της κάλυψης που κανονίζετε.

Ανάλογα με την πολιτική σας, μπορεί επίσης να πληροίτε τις προϋποθέσεις για βοήθεια με λογαριασμούς εστιατορίου (πέρα από όσα εσείς και η οικογένειά σας μπορεί να ξοδεύετε συνήθως για φαγητό): σε τελική ανάλυση, εάν δεν μπορείτε να μαγειρέψετε στη δική σας κουζίνα, θα πρέπει να φάτε — συνήθως σε εστιατόρια — μέχρι να μπορέσετε να επιστρέψετε στο σπίτι. Ο ασφαλιστής σας μπορεί επίσης να παράσχει κάποια άμεση βοήθεια με ανταλλακτικά ρούχα εάν το δικό σας είναι κατεστραμμένο ή δεν είναι διαθέσιμο.

Η απώλεια εισοδήματος από ενοίκια μπορεί να καλυφθεί

Εάν νοικιάζετε το ακίνητό σας και οι ενοικιαστές σας επηρεάζονται από τη ζημιά στο σπίτι σας, ορισμένες πολιτικές παρέχουν μια διάταξη για την πληρωμή σας για το χαμένο εισόδημα από ενοίκια. και οι ενοικιαστές μπορεί επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις για παροχές ασφάλισης περιουσίας εάν είχαν απώλειες ή αναγκάστηκαν να φύγουν. Ελέγξτε με την πολιτική που αγοράζετε για να δείτε ποιες είναι οι λεπτομέρειες εάν νοικιάσετε το ακίνητό σας με μερική ή πλήρη απασχόληση.

Σημείωση για μερικώς μισθωμένο ακίνητο κατοικιών

Προσέξτε ότι τα εγχώρια ασφαλιστήρια συμβόλαια περιέχουν συνήθως μικρά γράμματα που δεν σας ασφαλίζουν ή τους ενοικιαστές σας εάν κατά τη διάρκεια των διαδικασιών προσαρμογής διαπιστωθεί ότι μέρος του ακινήτου σας ενοικιάζεται ενώ μένετε εκεί ταυτόχρονα (για παράδειγμα: ενοικίαση δωματίου, παραρτήματος ή μπανγκαλόου στην ίδια ιδιοκτησία). Για τέτοιου είδους κάλυψη θα χρειαστείτε εξειδικευμένη εμπορική ασφάλιση, η οποία είναι πιο ακριβή.

Οι πολιτικές για όλους τους κινδύνους παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη για το σπίτι σας

Ενώ η πιθανότητα να καταστραφεί η περιουσία σας σε σημείο να μην είναι κατοικήσιμη είναι μικρή, καταστροφές συμβαίνουν – και όχι πάντα σε «κάποιον άλλον». Ένα προσιτό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ιδιοκτησίας του ιδιοκτήτη σπιτιού παντός κινδύνου είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι η μεγάλη ζημιά στο σπίτι σας πρόκειται να επιδιορθωθεί, η ζωή σας μπορεί να συνεχιστεί όσο το δυνατόν κανονικά στο μεταξύ και δεν θα ακρωτηριαστείτε οικονομικά από το συμβάν .

Ο ασφαλιστικός μας συνεργάτης MexPro παρατηρεί ότι είναι καλύτερο να σκεφτείτε τα ασφάλιστρα ασφάλισης περιουσίας ως μέρος του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας ακινήτων—καθώς κοστίζει πολύ λιγότερο για να καλύψετε επαρκώς από ό,τι θα ήταν η προσπάθεια ανάκτησης από μια μεγάλη απώλεια χωρίς ασφάλιση.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φροντίδα και την ασφάλιση του σπιτιού σας στο Μεξικό

Το Mexperience δημοσιεύει εκτενείς πληροφορίες για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να φροντίσετε τη ζωή σας στο σπίτι στο Μεξικό μέσω οδηγών, άρθρων και δωρεάν ηλεκτρονικών βιβλίων:

Cookie Consent Banner von Real Cookie Banner