Το μεγαλύτερο μέρος του Μεξικού δεν θα αλλάξει τα ρολόγια του αυτή την άνοιξη και το φθινόπωρο - Ιστολόγιο

Το μεγαλύτερο μέρος του Μεξικού δεν θα αλλάξει τα ρολόγια του αυτή την άνοιξη και το φθινόπωρο

Το μεγαλύτερο μέρος του Μεξικού θα δεν αλλάζει τα ρολόγια του αυτή την άνοιξη και το φθινόπωρο, εκτός από ορισμένους δήμους του Μεξικού κατά μήκος των βόρειων συνόρων που συγχρονίζουν τα ρολόγια τους με αντίστοιχες παραμεθόριες πόλεις στις ΗΠΑ.

Το 2022, η Βουλή των Αντιπροσώπων του Μεξικού και η Γερουσία της ενέκριναν μια αλλαγή στο νόμο που εγκατέλειψε την πρακτική της χώρας να «βγαίνει μπροστά» και «πέφτει πίσω» κάθε χρόνο.

Ο νόμος επέτρεπε επίσης σε συγκεκριμένες εξαιρέσεις της πολιτείας Μπάχα Καλιφόρνια και των παραμεθόριων δήμων στις πολιτείες Τσιουάουα, Κοαχουίλα, Νουέβο Λεόν και Ταμαουλίπας να συνεχίσουν να εφαρμόζουν ημερήσιες αποταμιεύσεις για να διατηρήσουν τις παραμεθόριες πόλεις τους σε συγχρονισμό με την πλευρά των ΗΠΑ.

Όταν οι ΗΠΑ και η Ευρώπη και κινούν τα ρολόγια τους

Αν και το Μεξικό δεν θα μετακινήσει τα ρολόγια του φέτος, οι αλλαγές της ώρας θα είναι εμφανείς κατά τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού, όταν οι ΗΠΑ και η Ευρώπη αλλάζουν τα ρολόγια τους.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες μετακινεί τα ρολόγια του κατά μία ώρα μπροστά Κυριακή 12 Μαρτίουκαι μετακινεί τα ρολόγια του ξανά κατά μία ώρα πίσω Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Ευρώπη μετακινεί τα ρολόγια του κατά μία ώρα μπροστά Κυριακή 26 Μαρτίουκαι μετακινεί τα ρολόγια του ξανά κατά μία ώρα πίσω Κυριακή 29 Οκτωβρίου.

Λάβετε υπόψη ότι οι υπάρχουσες διαφορές ώρας ρολογιού θα αλλάξουν, για παράδειγμα:

  • Η Ώρα Ειρηνικού ΗΠΑ, που είναι συνήθως 2 ώρες πίσω από την Πόλη του Μεξικού, θα είναι 1 ώρα πίσω.
  • Η Ορεινή Ώρα των ΗΠΑ, που είναι συνήθως 1 ώρα πίσω από την Πόλη του Μεξικού, θα είναι την ίδια ώρα της Πόλης του Μεξικού.
  • Η Κεντρική ώρα των ΗΠΑ, που συνήθως ευθυγραμμίζεται με την ώρα στην Πόλη του Μεξικού, θα είναι 1 ώρα μπροστά.
  • Η Ανατολική ώρα ΗΠΑ, που είναι συνήθως 1 ώρα μπροστά από την ώρα της Πόλης του Μεξικού, θα είναι 2 ώρες μπροστά.
  • Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιρλανδία θα είναι 7 ώρες μπροστά αντί για 6.
  • Η Κεντρική Ευρώπη θα είναι 8 ώρες μπροστά αντί για 7.

Χρήσιμος πόρος: Μπορείτε να βρείτε χρήσιμες και λεπτομερείς πληροφορίες για την ώρα του ρολογιού ανά χώρα, περιοχή και μέρος χρησιμοποιώντας Ωρα και ημερομηνία.

Μάθετε περισσότερα για τις ζώνες ώρας και ώρας στο Μεξικό

Το Μεξικό έχει τέσσερις ζώνες ώρας. Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας δεν αλλάζει τα ρολόγια της την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Cookie Consent Banner von Real Cookie Banner