Mexico Lifestyle Consulting Προσφέρεται από την Lucie Canuel - Ιστολόγιο

Mexico Lifestyle Consulting Προσφέρεται από την Lucie Canuel

Υπάρχουν πολλοί καλοί, λογικοί λόγοι για να μετακομίσετε στο Μεξικό, αλλά χρειάζεται προσοχή, έρευνα και ένα σχέδιο για να πραγματοποιήσετε τις προθέσεις του τρόπου ζωής σας.

Η σύμβουλός μας στον τρόπο ζωής στο Μεξικό, Lucie Canuel, σας βοηθά να εξερευνήσετε επιλογές και να εντοπίσετε βασικά θέματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, βοηθώντας σας να κάνετε συνειδητές επιλογές και να διαμορφώσετε ένα συνεκτικό σχέδιο για τον τρόπο ζωής που επιδιώκετε στο Μεξικό. Θα σας βοηθήσει επίσης να συντάξετε μια σύντομη λίστα με πιθανές τοποθεσίες για να ζήσετε στο Μεξικό και να συντάξετε μια γραπτή σύνοψη της διαβούλευσης για αναφορά.

Σχετικά με τη Lucie Canuel

Με καταγωγή από το Μόντρεαλ του Καναδά, η Λούσι μετακόμισε στο Μεξικό όταν ήταν 18 ετών, πήρε πτυχίο Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Γκουανταλαχάρα, μιλούσε άπταιστα τα ισπανικά, εγκαταστάθηκε για να κάνει το Μεξικό μόνιμη κατοικία της και έγινε πολιτογραφημένη Μεξικανή.

Τώρα εδρεύει στη μικρή και μαγική πόλη Comala στους πρόποδες ενός πανέμορφου ηφαιστείου στην πολιτεία Colima. Η βασική της εμπειρία περιλαμβάνει:

  • Πάνω από 20 χρόνια που ζει και εργάζεται στο Μεξικό, κάνει τη μετάβαση από φοιτητικό, προσωρινό σε μόνιμη διαμονή, και είναι πλέον πολιτογραφημένος Μεξικανός πολίτης.
  • Η Lucie έχει ταξιδέψει και έχει ζήσει σε πολλά μέρη στο Μεξικό και είναι εξοικειωμένη με πολλές από τις βασικές κοινότητες εκπατρισμένων στο δυτικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Μεξικό—καθώς και με μέρη που βρίσκονται εκτός πορείας
  • Για πολλά χρόνια, η Lucie μοιράζεται επίσης την τεχνογνωσία της με νέους αλλοδαπούς κατοίκους για να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν και να κατανοήσουν το νέο περιβάλλον και τον πολιτισμό τους.

Η Lucie είναι επίσης ιδρύτρια του Meshico Magical, που μοιράζεται την ομορφιά και τον πολιτισμό των πολιτειών Colima, Jalisco και άλλων μαγικών περιοχών του Μεξικού. Η Lucie εφαρμόζει το πάθος της και τη βαθιά γνώση της για το Μεξικό για να βοηθήσει πιθανούς ξένους κατοίκους καθώς και όσους ζουν εδώ να ανακαλύψουν το Μεξικό και να εξετάσουν τις επιλογές και τις ευκαιρίες τους για διαβίωση, τρόπο ζωής και αναψυχή.

Συμβουλευτική και σχεδιασμός τρόπου ζωής στο Μεξικό

Αυτή η συμβουλευτική υπηρεσία για τον τρόπο ζωής έχει σχεδιαστεί και δομηθεί προσεκτικά για να σας βοηθήσει καθώς εξετάζετε επιλογές για διαμονή, εργασία ή συνταξιοδότηση στο Μεξικό.

Η διαβούλευση είναι δομημένη με τρόπο που επιτρέπει στον σύμβουλο να ανακαλύψει σημαντικές πτυχές σχετικά με την κατάστασή σας, να εντοπίσει πιθανά ζητήματα και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν στις αποφάσεις σας και να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και να καλύψει τυχόν ανησυχίες σας σχετικά με μια μετακόμιση στο Μεξικό:

  • Βοηθήστε να ορίσετε τη δική σας προθέσεις
  • Θεωρήστε ρεαλιστικά και βιώσιμα επιλογέςμε βάση το στάδιο της ζωής σας, τις επιλογές του τρόπου ζωής και τις προσδοκίες σας
  • Καθορίσει εάν το Μεξικό είναι κατάλληλο για εσάς, τον σύντροφό σας και την οικογένειά σας, ανάλογα
  • Απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο ερωτήσεις ή ανησυχίες έχετε σε σχέση με τη μετακόμιση για να ζήσετε, να εργαστείτε ή να συνταξιοδοτηθείτε στο Μεξικό
  • Σας βοηθά να συντάξετε ένα σύντομη λίστα πιθανών τοποθεσιών στο Μεξικό που μπορεί να ταιριάζει στις ανάγκες και τις προθέσεις του τρόπου ζωής σας
  • Δίνω χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές που βασίζονται στις πρακτικές γνώσεις του συμβούλου και στην εμπειρία της πραγματικής ζωής σχετικά με τη μετακόμιση και τη ζωή/εργασία στο Μεξικό
  • Σας παρέχουμε μια λίστα ελέγχου των επόμενα βήματα για να σας βοηθήσει καθώς κάνετε τα σχέδιά σας για μετακόμιση και εγκατάσταση στο Μεξικό

Σχέδια συμβουλευτικών υπηρεσιών για τον τρόπο ζωής

Η Lucie Canuel γνωρίζει από κοντά το Μεξικό και προσφέρει την επιλογή ενός πακέτου συμβούλων με σταθερή αμοιβή ή ωριαία χρέωση, έτσι ώστε η συμβουλευτική υπηρεσία να ανταποκρίνεται στην κατάστασή σας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Πρόγραμμα πακέτου σταθερής χρέωσης

Το πακέτο υπηρεσιών συμβούλων lifestyle προσφέρεται για α πάγιο τέλος 249 $ ΗΠΑ. Η διαβούλευση ξεκινά με μια συνομιλία μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης που συνήθως διαρκεί περίπου μία ώρα και στη συνέχεια περιλαμβάνει τη σύνθεση μιας πλήρως εξατομικευμένης ενημέρωσης μετά τη διαβούλευση που σας αποστέλλεται μέσω email. Οι επακόλουθες διαβουλεύσεις, εάν τις θέλετε, προσφέρονται σε ένα ωριαίο πρόγραμμα χρέωσης.

Πρόγραμμα ωριαίας χρέωσης

Εάν αναζητάτε μια αρχική διερευνητική κλήση ή μια συμβουλευτική παρακολούθηση μετά την αγορά του προγράμματος σταθερής χρέωσης, η Lucie προσφέρει επίσης συμβουλές σε ωριαία βάση στο 99 $ ανά ώρα και ο χρόνος που χρεώνεται ακριβώς όπως χρησιμοποιείται μετά την πρώτη ώρα. Οι χρόνοι διαβούλευσης είναι ευέλικτοι και πληρώνετε μόνο για το χρόνο που χρησιμοποιείτε, με ελάχιστο χρόνο μίας ώρας.

Κάντε το επόμενο βήμα και ξεκινήστε τη διαβούλευση σας

Πώς να ζητήσετε το σχέδιο υπηρεσιών συμβούλων για τον τρόπο ζωής σας και τι συμβαίνει στη συνέχεια:

  • Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος υπηρεσίας, η οποία περιλαμβάνει ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, ώστε η Lucie να λάβει ένα στιγμιότυπο των σχεδίων σας, συμβουλευτείτε εκ των προτέρων.
  • Θα σας στείλουμε ένα email για να επιβεβαιώσουμε το αίτημα και η Lucie θα επικοινωνήσει απευθείας μαζί σας.
  • Θα σας στείλει ένα πακέτο πληροφοριών και ένα αίτημα πληρωμής για το πρόγραμμα υπηρεσιών που επιλέξατε.
  • Η διαβούλευση σας θα προγραμματιστεί σε μια αμοιβαία βολική ημερομηνία και ώρα.
  • Η γραπτή ενημέρωση μετά τη διαβούλευση περιλαμβάνεται χωρίς επιπλέον χρέωση στο πακέτο σταθερής χρέωσης και ως προαιρετική υπηρεσία εάν επιλέξετε ωριαία χρέωση.

Κάντε ένα αίτημα εξυπηρέτησης

Για να προσλάβετε τη Lucie, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος.
Ο συνεργάτης συμβούλων lifestyle μας θα επικοινωνήσει προσωπικά μαζί σας για να οργανώσει την υπηρεσία συμβουλευτικής και βοήθειας.

Όνομα (απαιτείται)

Επώνυμο (υποχρεωτικό)

Η διεύθυνση email σας (απαιτείται)

Ο αριθμός τηλεφώνου σας (απαιτείται)

(συμπεριλάβετε τον κωδικό και τον αριθμό της περιοχής σας)

Πού ζεις αυτή την περίοδο?*

Επιλέξτε το Πρόγραμμα Χρέωσης του συμβουλευτικού σας:

Πόσο καλά γνωρίζετε το Μεξικό;

Ποιο είναι το πιθανό χρονοδιάγραμμά σας για να μετακομίσετε στο Μεξικό;

Πόσα άτομα θα μετακινούνταν μαζί σας;

Σκεφτείτε τις τοποθεσίες για να ζήσετε στο Μεξικό:

Εάν έχετε στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο μέρος ή μια σύντομη λίστα με μέρη που θα θέλατε να εξετάσετε για να ζήσετε, γράψτε τα εδώ

Από την παρακάτω λίστα, ελέγξτε πράγματα που θεωρείτε σημαντικά για εσάς ως μέρος ενός τρόπου ζωής στο Μεξικό:

Ελέγξτε οποιοδήποτε/όλα που μπορεί να σας αφορά

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω χώρο για να περιγράψετε την κατάστασή σας και μοιραστείτε τυχόν βασικές ερωτήσεις και ανησυχίες που έχετε σχετικά με τη μετακόμιση στο Μεξικό.
Ο σύμβουλος θα τα καλύψει μαζί σας λεπτομερώς κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης.

Cookie Consent Banner von Real Cookie Banner