Mexico Lifestyle Consulting Προσφέρεται από τον Greg Custer - Ιστολόγιο

Mexico Lifestyle Consulting Προσφέρεται από τον Greg Custer

Υπάρχουν πολλοί καλοί, λογικοί λόγοι για να μετακομίσετε στο Μεξικό, αλλά χρειάζεται προσοχή, έρευνα και ένα σχέδιο για να πραγματοποιήσετε τις προθέσεις του τρόπου ζωής σας.

Ο σύμβουλός μας στον τρόπο ζωής του Μεξικού, Greg Custer, σας βοηθά να εξερευνήσετε επιλογές και να εντοπίσετε βασικά θέματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, βοηθώντας σας να κάνετε συνειδητές επιλογές και να διαμορφώσετε ένα συνεκτικό σχέδιο για τον τρόπο ζωής που σκοπεύετε στο Μεξικό. Θα σας βοηθήσει επίσης να συντάξετε μια σύντομη λίστα πιθανών τοποθεσιών για να ζήσετε στο Μεξικό και να συντάξετε μια γραπτή σύνοψη της διαβούλευσης για αναφορά.

Σχετικά με τον Γκρεγκ Κάστερ

Ο Γκρεγκ Κάστερ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια. Πέρασε 25 χρόνια στο Όρεγκον όπου μεγάλωσε την οικογένειά του με τρία παιδιά και από όπου ηγήθηκε μιας ακμάζουσας τουριστικής επιχείρησης συμβούλων στο Μεξικό.

Το 2015 αυτός και η σύζυγός του μετανάστευσαν στη λίμνη Chapala με τη μαμά του, η οποία ζούσε σε μια υποβοηθούμενη διαβίωση δίπλα στη λίμνη, και τώρα είναι μόνιμος κάτοικος. Ο Γκρεγκ είναι αναπόσπαστο μέρος της παραλίμνιας κοινότητας των ορεινών περιοχών στο Chapala του Jalisco. που περιβάλλεται από ηφαιστειακά βουνά, με θέα στη μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού του Μεξικού. Η τεχνογνωσία του περιλαμβάνει:

 • Η εστίαση του Greg τα τελευταία 40 χρόνια ήταν η εκπαίδευση ταξιδιωτικών πρακτόρων σε όλο τον κόσμο σχετικά με το Μεξικό, εργαζόμενοι για λογαριασμό του Υπουργείου Τουρισμού του Μεξικού από το 1992-2018.
 • Βρίσκεται στο Ajijic, στη λίμνη Chapala —τη μεγαλύτερη μακροχρόνια κοινότητα ξένων εκπατρισμένων του Μεξικού— όπου βοηθά ενεργά τους πιθανούς αλλοδαπούς κατοίκους να εξετάσουν τις επιλογές τους και τους υπάρχοντες κατοίκους να εγκατασταθούν στον νέο τρόπο ζωής τους εδώ.
 • Οι λεπτομερείς γνώσεις του για τη χώρα και τον πολιτισμό της παρέχουν μοναδικές γνώσεις σε άτομα που αναζητούν επιλογές και ευκαιρίες στον τρόπο ζωής του Μεξικού.
 • Ο Greg είναι κάτοχος πτυχίου BA και Master στις Σπουδές Λατινικής Αμερικής από το UCLA.

Ο Γκρεγκ είναι επίσης ιδρυτής της Choosing Mexico, βοηθώντας τους ανθρώπους να συνδεθούν με έναν Μεξικανό χωριό ερυθρόδερμων, αστικός ή τουριστικός τρόπος ζωής. Έχει πολύτιμο βάθος γνώσης και εμπειρίας σχετικά με τη μετακόμιση και τη ζωή στο Μεξικό, συμπεριλαμβανομένου του να έχει επισκεφτεί και γράψει και για τις 32 πολιτείες του Μεξικού.

Συμβουλευτική και σχεδιασμός τρόπου ζωής στο Μεξικό

Αυτή η συμβουλευτική υπηρεσία για τον τρόπο ζωής έχει σχεδιαστεί και δομηθεί προσεκτικά για να σας βοηθήσει καθώς εξετάζετε επιλογές για διαμονή, εργασία ή συνταξιοδότηση στο Μεξικό.

Η διαβούλευση είναι δομημένη με τρόπο που επιτρέπει στον σύμβουλο να ανακαλύψει σημαντικές πτυχές σχετικά με την κατάστασή σας, να εντοπίσει πιθανά ζητήματα και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν στις αποφάσεις σας και να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και να καλύψει τυχόν ανησυχίες σας σχετικά με μια μετακόμιση στο Μεξικό:

 • Βοηθήστε να ορίσετε τη δική σας προθέσεις
 • Θεωρήστε ρεαλιστικά και βιώσιμα επιλογέςμε βάση το στάδιο της ζωής σας, τις επιλογές του τρόπου ζωής και τις προσδοκίες σας
 • Καθορίσει εάν το Μεξικό είναι κατάλληλο για εσάς, τον σύντροφό σας και την οικογένειά σας, ανάλογα
 • Απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο ερωτήσεις ή ανησυχίες έχετε σε σχέση με τη μετακόμιση για να ζήσετε, να εργαστείτε ή να συνταξιοδοτηθείτε στο Μεξικό
 • Σας βοηθά να συντάξετε ένα σύντομη λίστα πιθανών τοποθεσιών στο Μεξικό που μπορεί να ταιριάζει στις ανάγκες και τις προθέσεις του τρόπου ζωής σας
 • Δίνω χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές που βασίζονται στις πρακτικές γνώσεις του συμβούλου και στην εμπειρία της πραγματικής ζωής σχετικά με τη μετακόμιση και τη ζωή/εργασία στο Μεξικό
 • Σας παρέχουμε μια λίστα ελέγχου των επόμενα βήματα για να σας βοηθήσει καθώς κάνετε τα σχέδιά σας για μετακόμιση και εγκατάσταση στο Μεξικό

Σχέδια συμβουλευτικών υπηρεσιών για τον τρόπο ζωής

Ο Greg Custer γνωρίζει από κοντά το Μεξικό και προσφέρει την επιλογή ενός πακέτου συμβούλων με σταθερή αμοιβή ή ωριαία χρέωση, έτσι ώστε η συμβουλευτική υπηρεσία να ανταποκρίνεται στην κατάστασή σας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Πρόγραμμα πακέτου σταθερής χρέωσης

Το πακέτο υπηρεσιών συμβούλων lifestyle προσφέρεται για α πάγιο τέλος 249 $ ΗΠΑ. Η διαβούλευση ξεκινά με μια συνομιλία μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης που συνήθως διαρκεί περίπου μία ώρα και στη συνέχεια περιλαμβάνει τη σύνθεση μιας πλήρως εξατομικευμένης ενημέρωσης μετά τη διαβούλευση που σας αποστέλλεται μέσω email. Οι επακόλουθες διαβουλεύσεις, εάν τις θέλετε, προσφέρονται σε ένα ωριαίο πρόγραμμα χρέωσης.

Πρόγραμμα ωριαίας χρέωσης

Εάν αναζητάτε μια αρχική διερευνητική κλήση ή μια συμβουλευτική επίσκεψη μετά την αγορά του προγράμματος σταθερής χρέωσης, ο Greg προσφέρει επίσης συμβουλές σε ωριαία βάση στο 99 $ ανά ώρα και ο χρόνος που χρεώνεται ακριβώς όπως χρησιμοποιείται μετά την πρώτη ώρα. Οι χρόνοι διαβούλευσης είναι ευέλικτοι και πληρώνετε μόνο για το χρόνο που χρησιμοποιείτε, με ελάχιστο χρόνο μίας ώρας.

Κάντε το επόμενο βήμα και ξεκινήστε τη διαβούλευση σας

Πώς να ζητήσετε το σχέδιο υπηρεσιών συμβούλων για τον τρόπο ζωής σας και τι συμβαίνει στη συνέχεια:

 • Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος υπηρεσίας, η οποία περιλαμβάνει ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, ώστε ο Γκρεγκ να λάβει ένα στιγμιότυπο των σχεδίων σας, συμβουλευτείτε εκ των προτέρων.
 • Θα σας στείλουμε ένα email για να επιβεβαιώσουμε το αίτημα και ο Γκρεγκ θα επικοινωνήσει απευθείας μαζί σας.
 • Θα σας στείλει ένα πακέτο πληροφοριών και ένα αίτημα πληρωμής για το πρόγραμμα υπηρεσιών που επιλέξατε.
 • Η διαβούλευση σας θα προγραμματιστεί σε μια αμοιβαία βολική ημερομηνία και ώρα.
 • Η γραπτή ενημέρωση μετά τη διαβούλευση περιλαμβάνεται χωρίς επιπλέον χρέωση στο πακέτο σταθερής χρέωσης και ως προαιρετική υπηρεσία εάν επιλέξετε ωριαία χρέωση.

Κάντε ένα αίτημα εξυπηρέτησης

Για να προσλάβετε τον Greg, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος.
Ο συνεργάτης συμβούλων lifestyle μας θα επικοινωνήσει προσωπικά μαζί σας για να οργανώσει την υπηρεσία συμβουλευτικής και βοήθειας.

Όνομα (απαιτείται)

Επώνυμο (υποχρεωτικό)

Η διεύθυνση email σας (απαιτείται)

Ο αριθμός τηλεφώνου σας (απαιτείται)

(συμπεριλάβετε τον κωδικό και τον αριθμό της περιοχής σας)

Πού ζεις αυτή την περίοδο?*

Επιλέξτε το Πρόγραμμα Χρέωσης του συμβουλευτικού σας:

Πόσο καλά γνωρίζετε το Μεξικό;

Ποιο είναι το πιθανό χρονοδιάγραμμά σας για να μετακομίσετε στο Μεξικό;

Πόσα άτομα θα μετακινούνταν μαζί σας;

Σκεφτείτε τις τοποθεσίες για να ζήσετε στο Μεξικό:

Εάν έχετε στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο μέρος ή μια σύντομη λίστα με μέρη που θα θέλατε να εξετάσετε για να ζήσετε, γράψτε τα εδώ

Από την παρακάτω λίστα, ελέγξτε πράγματα που θεωρείτε σημαντικά για εσάς ως μέρος ενός τρόπου ζωής στο Μεξικό:

Ελέγξτε οποιοδήποτε/όλα που μπορεί να σας αφορά

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω χώρο για να περιγράψετε την κατάστασή σας και μοιραστείτε τυχόν βασικές ερωτήσεις και ανησυχίες που έχετε σχετικά με τη μετακόμιση στο Μεξικό.
Ο σύμβουλος θα τα καλύψει μαζί σας λεπτομερώς κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης.

Cookie Consent Banner von Real Cookie Banner